Sommerland Sjælland Cup

I lørdags blev der afholdt Sommerland Sjælland Cup og her stillede Gislinge op med et pigehold i U11 rækken. Det blev en rigtig god dag på banerne og det blev til 3 sejre og en uafgjort i deres 4 kampe. Stærkt gået piger  Efterfølgende blev resultaterne fejret med en tur i Sommerland Sjælland.
 
U13-U16 pigerne og U15 drengene række 4 fik her i weekenden endnu 3 point til samlingen og begge hold er allerede sikre på at ende på 1. pladsen i hver deres række. Det betyder at de skal spille med om Sjællandsmesterskaberne i slutningen af juni måned. En stærk præstation af begge hold.
 
U13 drengene fik søndag formiddag besøg af Brøndby og den kamp var der flere af drengene der havde set frem til. Efter en flot kamp blev Brøndby sendt retur til vestegnen med et 4-2 nederlag 🙂 Som det kan ses af nedenstående billede, så var der et stort fremmøde til kampen – Lækkert at se at der også bliver bakket op om vores ungdomshold. Kampens højdepunkter kan ses nedenfor.
 
 
 
Gislinge Herre Senior 1 spillede i lørdags på hjemmebane mod Vipperød. Det blev til en 1-0 sejr og dermed er de forsat helt med i toppen af serie 3 a point med Hvalsø og Svinninge. Der resterer kun 2 kampe for holdet, så der er lagt op til en meget spændende afslutning. Højdepunkter fra kampen mod Vipperød kan ses nedenfor.