Spændende afslutning på forårssæsonen

For flere af ungdomsholdene venter der en spændende afslutning på forårssæsonen.
 
U7-U8 drengene skal til statuette-stævne den 23/6 og i går stillede de op i Sommerland Sjælland Cup U7, hvor det både blev til sejre og nederlag. Vejret var ikke godt, men der var medaljer til holdet.
 
 
U13-U16 pigerne vandt deres sidste kamp i turneringen mod Jyderup og blev derfor suveræn vinder af rækken. Der venter nu en stor oplevelse i Borup den 23/6, hvor de deltager i Sjællandsmesterskaberne og i semifinalen venter “venskabsklubben” Havdrup.
 
U15 drengene i række 4 fører også deres række suverænt og inden sidste kamp på fredag er de allerede sikret 1. pladsen. Så også her står den på Sjællandsmesterskaber, som spilles i Ølstykke den 23/6.
 
U15 drengene i række 3 ligger pt. nr. 2 og har deres sidste kamp på søndag mod topholdet Svogerslev. En sejr vil bringe drengene op på 1. pladsen.
 
U13 drengene vandt i lørdags på hjemmebane mod Himmelev-Veddelev med hele 6-1. VEO var på plads til kampen og højdepunkter kan ses nedenfor.
 

U12 drengene havde besøg af topholdet fra FC Storebælt og selv om drengene kæmpede flot blev det til et knebent nederlag på 0-1. Højdepunkter fra den kamp kan ses nedenfor.