7 - 2
Fuldtid

Detaljer

Dato Tid Række Sæson
26/04/2024 17:30 U15 Drenge række 4 2024

Diverse

 

⚽️Referat af træner Rune Christiansen
🔵Gislinge Boldklub – KFUM Roskilde
U15 drenge (række 4)

Fredag aften skulle vi møde KFUM Roskilde. Vi vidste ikke hvad der ventede os da det var KFUM’s første kamp. Det havde regnet kraftigt op til mødetid, så græsset var godt vandet og flere steder lå der vandpytter, heldigvis ikke så meget på kampbanen. Op til kampen var vi lidt ramt på en del afbud og havde derfor fået hjælp fra Vitus og Milas fra U13.

Kampen startede og vi havde fra start af godt fat i kampen. Efter 6 minutter blev Vitus sendt mod mål efter en præcis slået aflevering fra Lucaz i målet og Vitus sendte køligt bolden i mål, 1-0. Tre minutter senere syntes dommeren så han skulle have lidt opmærksomhed og det må man sige han fik. KFUM var på vej mod mål, men Simon løber side om side med modstanderen og går ned og prikker til bolden, det synes dommeren var et klart straffe. Lucaz redder flot straffet, men dommeren mener Lucaz er gået før tid og dømmer omstraffe 🤦🏽(vi kunne efterfølgende på “VAR-billeder” konstatere, at det passede ikke) og så fik KFUM scoret, 1-1. Oliver spillede en god kamp og efter han havde brudt et angreb, smed han en bold frem til Beyer, der tog et løb imod mål og sendte den forbi målmanden til 2-1. Men dommeren havde ikke fået nok opmærksomhed og 5 minutter efter målet, så stod flere KFUM spillere i offside og særligt den ene var klart offside, faktisk stod deres egen træner og råbte at han skulle lade bolden være, fordi ellers var det helt sikkert, at dommeren ville fløjte offside, men spilleren valgte at tage bolden og dommerens fløjte var tavs og så fik KFUM en friløber og fik igen udlignet, 2-2.

I pausen var det nogle frustrede spillere, der forståeligt følte sig snydt. Dog var der ikke noget, at gøre ved det og vi fik en snak om at vi måtte fortsætte vores gode spil og få scoret på vores chancer.

Anden halvleg startede og KFUM kom ud med fornyet energi og lagde pres på os og det skabte en del kaos. William havde fået en pause og det var måske årsagen til KFUM fik presset os og samtidig lignede Johannes ikke en der var fit for fight selvom han lige var kommet ind (døjer med knæproblemer). William kom derfor på banen igen og det skabte lidt mere ro og overskud. Tobias, der normalt er offensiv spiller, var startet på defensiv midt og ville gerne længere frem på banen, så Vitus fik en pause og så blev Tobias rykket frem og ind kom Milas på den defensive midt. Lidt et sats, da jeg ikke har set ham spille andet end angriber. Milas er ikke en stor spiller (er jo også kun U13), men hans teknik er rimelig god og han fik også spillet en fornuftig kamp og da først han lige havde fundet sig til rette i kampen, blev han et vigtigt bindeled. I det 50. minut fik William så erobret bolden på midten og sendt Beyer afsted igen igen og endnu en kølig afslutning fra Beyer, til 3-2. Herfra kiggede vi os ikke tilbage og da Oliver et minut efter, endnu engang sendte Beyer afsted, efter et målspark, af Simon, som blev spillet ud til Oliver og ikke bare losset op, så knækkede KFUM, 4-2.

Tre minutter senere, havde Gustav en fightertur fra egen banehalvdel og han fik nærmest alene kæmpet sig op til kanten af straffesparksfeltet, men blev så stoppet, William erobrede bolden, og spillede Bertram fri. Bertram havde haft et par chancer, desværre uden held, men denne gang sendte han den forbi målmanden til 5-2. Oliver sendte igen igen igen Beyer mod mål, da spillet over kanterne var vejen til KFUM’s mål og 6-2. I de døende minutter var Vitus igen kommet på banen og han lagde en perfekt aflevering på tværs af KFUM’s forsvar til……. hvem andre end Beyer, der igen kunne tordne bolden i mål, til slutresultatet, 7-2.
Kampens spiller blev fortjent Beyer med hans 5 mål.

Træner
Rune Christiansen

 

Spillested

Gislinge Boldklub
Gislinge Sportsplads, Kirkevej 1A, 4532 Gislinge