06/04/2024 10:00 U15 Drenge række 4 2024

⚽️ Referat af træner Rune Christiansen

Rørvig IF – Gislinge BK
U15 drenge (rk 4)

Lørdag den 6. april, skulle vi endelig igang med sæsonen. Det har været nogle laaaaange vintermåneder, med kun en ugentlig træningstid, på Svinninge’s kunstgræs. Vigtigt at vi så har valgt at supplere med cirkeltræning, så drengene også kunne få bygget muskler på og få pulsen op.

Rørvig mødte vi i en træningskamp i marts måned og der blev det til en sikker sejr, så forventningerne var i top. Op til kampen var der dog en del afbud, så vi endte med at låne Villads, fra U13, så vi kunne blive 13 mand.

Kampen startede kl 10, solen skinnede og der var forår i luften. Banen bar præg af, at det havde regnet en del og hele målfeltet i den ene ende var fyldt med vand, så skulle man ned og ligge som målmand, så ville man blive gennemblødt.
Kampen bølgede frem og tilbage med et lille overtag til os……begge hold skulle lige mærke græsset og se hinanden an. Vi fik fremtvunget nogle hjørnespark og efter 13 minutter, kunne Nicklas Beyer sende bolden i mål, med et iskoldt spark, efter hjørnespark fra Villads Lentz til 0-1.
I det 26. minut var det vores anfører, Simon, der kunne brage bolden i mål, efter endnu et hjørnespark som lavede ping pong i feltet, 0-2. Rørvig kom ikke med meget og Victor og Simon ryddede godt op i det bagerste og selvom Victor var lidt usikker på sig selv, så spillede han en rigtig fin kamp. I det 35. minut havde vi gang i et godt angreb, som blev til flere forsøg, men til sidst var Beyer igen på pletten og bankede bolden ind til 0-3.

I pausen snakkede vi om hvordan vi skulle være bedre til at placere os på vores hjørnespark og om at være bedre til at tilbyde os, når vi kombinerede os op af banen.

Anden halvleg gik igang og Rørvig kom ud med lidt pres på os. Men vi fik styr på det og i 45. minut fik Mølbak spillet Lukas fri og han udplacerede målmanden til 0-4. Her efter knækkede Rørvig og herfra stod der Gislinge på det hele. Elias Wieberg ville også på måltavlen og i 55. minut erobrede han bolden på egen halvdel og tog en solotur op til Rørvigs straffesparksfelt og bankede bolden ind til 0-5. Et par minutter senere fik Beyer bolden og han tordnede et skud mod mål, som keeperen dog reddede.
I det sidste minut af kampen sendte Elias Wieberg et langskud, fra 30-40 meter, afsted. Den fløj indover målmanden og ind under overliggeren, til slutresultatet 0-6.

Så en god kamp, hvor vi i flere perioder, spillede flot fodbold. Efter kampen stemte spillerne om kampens spiller og det blev Nicklas Beyer, skarpt forfulgt af Victor.